Gå till navigationen

Hantera och arbeta med projekt.

Projektmanual

Fullständig projektmanual finns att tillgå under informationsmaterial.

Skapa ett nytt projekt

Skapa ett nytt projekt genom att klicka på "Mina projekt" i menyraden. Klicka därefter på knappen "Skapa nytt projekt" och följ instruktionerna. 

Godkänn villkoren

När du har klickat på "Skapa nytt projekt" öppnas en guide. Genom guiden så fyller du i information angående projektet. Alla aktiva projekt debiteras med 1000 kr i månaden. Genom att klicka i "Jag godkänner köpvillkoren" så accepterar du kostnaden av projektet och kan därmed klicka på "Nästa". 

Arkivera ett projekt

Du kan när som helst välja att inaktivera eller arkivera ett projekt, då upphör också kostnaden för det projektet. För att särskilja aktiva och inaktiva projekt visas en statistik symbol i form av ett cirkeldiagram i botten på aktiva projekt medan ett inaktivt projekt istället har en symbol för att visa att projektet ej är åtkomligt.

Filtrera innehåll

Under "Mina Projekt" får du en överblick av alla dina projekt. För att lättare hitta det du söker efter, har vi utvecklat ett filter där du kan söka på alltifrån ett ämne, en produkt eller ett helt projekt samt andra alternativ. Nedanför filtret visas de projekt som är relevanta till din sökning. Cirkeldiagrammet visar fördelningen av bedömda produkter i varje projekt. Klicka på "Visa Projekt" för att öppna projektet. 

Projektöversikt

Varje projekt innehåller samma tre funktioner. Första funktionen är den översta delen på sidan där det finns information angående projektet samt cirkeldiagrammet som visar fördelningen av produkter i projektet. Du finner även de menyalternativ som du har behörighet till. Den andra funktionen är verktygspanelen som innehåller de verktyg som behövs för att hantera projekt. Funktioner som att lägga till en ny produkt eller dokument finner du i verktygspanelen. Den tredje funktionen ger dig en överblick av strukturen som projektets mappar har samt vad de innehåller.

Sök produkt till projekt

Lägg till en ny produkt i ditt projekt genom att klicka på knappan "Ny produkt" som ligger i verktygspanelen. Använd sökrutan som visas för att börja leta efter rätt produkt genom att skriva in produktens namn i sökrutan.

Lägg till produkt

Utifrån ditt sökresultat klickar du på produktnamnet för att komma in på varans produktkort. Klicka därefter på knappen "Lägg till i projekt" och följ guiden. Knappen är endast synlig om du har ett eller flera aktiva projekt. 

Hantera deltagare

Om du har de rättigheter som krävs för att hantera deltagare i ett projekt kommer du i menyn se valet "Deltagare." Där hittar du en lista med alla deltagare i projektet samt information angående deras behörighet.

Bjud in deltagare

Bjud in en ny deltagare genom att klicka på knappen "Lägg till deltagare." Fyll därefter i deltagarens e-post adress samt vilken behörighet deltagaren får. 

Ny deltagare

En ny deltagare får inbjudan till projektet via e-post. På sidan "Mina projekt" kommer även projektet att synas tillsammans med en liten ikon med ett utropstecken i. För att aktivera projektet, klicka på "Acceptera inbjudan." Projektet läggs nu till i "Mina projekt."