Framtiden har en lång historia

Anslut du också...

Vi är...

...en icke vinstdrivande ekonomisk förening som bedömer och tillhandahåller information om hållbarhetsbedömda varor. Vår vision är att på så sätt främja utvecklingen mot en giftfri och god bebyggd miljö som tar ansvar för såväl denna som kommande generationer.

Handläggare miljöbedömningar

Handläggare miljöbedömningar

Utveckla bygg- och fastighetsbranschen mot ett hållbart byggande

Är du nyexaminerad naturvetare eller har du några års erfarenhet av att arbeta med miljöfrågor? Efterfrågan på våra tjänster är stor på marknaden så vi expanderar och söker flera nya kollegor till vårt miljöbedömningsteam. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och utveckla vår organisation och leda Byggvarubedömningen till att vara branschens förstahandsval när det gäller miljöbedömning av byggvaror. Hos oss kommer du att göra skillnad på riktigt!

I rollen hos Byggvarubedömningen arbetar du huvudsakligen med att:

  • Utföra bedömningar av byggvaror, utifrån Byggvarubedömningens kriterier
  • Sköta kontakter med leverantörer och producenter
  • Hålla i utbildningar om Byggvarubedömningen för användare och leverantörer
  • Diverse olika administrativa uppgifter

Vi söker dig som tycker att hållbarhet är en viktig parameter i affärslivet.
Du har under din högskoletid skaffat kunskaper inom kemi och miljö. Har du dessutom erfarenhet av att jobba med miljöfrågor, materials kemiska sammansättning eller framtagande av säkerhetsdatablad är det meriterande.

Vi söker både juniora och seniora handläggare så tjänsten passar både dig som är nyexaminerad och dig som har arbetat några år efter examen. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas hos oss är du positiv, driven och samarbetsorienterad.

Tillsammans med engagerade och dedikerade kollegor kommer du vara med och bidra till hållbar utveckling genom att hjälpa bygg- och fastighetsbranschen att göra bättre val. 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Navigio. För ytterligare information kontakta Carl Öhman Tunklint via carl.ohman.tunklint@navigio.se Välkommen med din ansökan senast den 17 november 2021