Aktuellt

Sommarhälsning

Semesterperioden närmar sig och många ser fram mot en välförtjänt vila och återhämtning efter en märklig vår och försommar. Ett elakt virus har ställt till med stort lidande och sorg men också fått oss att hitta nya sätt att arbeta, mötas och ta oss an utmaningar. Många av de lösningar som kommit fram gynnar onekligen klimat och hållbarhet på ett positivt sätt.
Som nytillträdd VD på Byggvarubedömningen är det en utmanande men spännande period. Jag hade föredragit en introduktionsperiod där jag kunde träffa och lära känna alla medarbetare ”live” på vårt nyrenoverade kontor i Sundbyberg, men så har inte riktigt blivit fallet. Detsamma gäller kunder och samarbetspartners. Vi hittar dock andra sätt att mötas men jag ser verkligen fram mot att få träffa alla live!
Inom verksamheten fortsätter vi att utvecklas med nya tjänster, verktyg och arbetssätt. Den kommande veckan lanserar vi efter en tids intensivt utvecklande en ny tjänst, Loggbok + Svanen, där vi möjliggör att kunna jobba i vår loggbok även i Svanen-projekt. Jag har följt alla förberedelser inför lanseringen och tror att samarbeten likt detta blir en vanligare och framgångsrik del i vår verksamhet framöver.
 
Med detta vill jag önska alla en riktigt skön sommar!
 
Hannes Morger